Наслов:

НЕ ВЕРУВАМ ВО ПОЛИТИЧКИ СИСТЕМ, ВЕРУВАМ ВО ЛИЧНОСТ

Александар Пејовски , композитор

Издадено на: 07.07.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Александар Пејовски

Клучни зборови:
2009 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат