Наслов:

„КЛУЧ“ – НОВ МУЗИЧКИ ПРОЕКТ НА ДРАГАН ДАУТОВСКИ

„Клуч“ ќе ја доживее својата претпремиера утре, на концертот „Скришно место“, кој ќе се одржи во Марков манастир

Објавено на: 30.06.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Драган Даутовски

Клучни зборови:
Драган Даутовски Тина Иванова 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат