Наслов:

„ЉУБОЈНА“ – МУЗИЧКА КРСТОСНИЦА КОН СВЕТОТ

разговор со Вера Милошевска

Издадено на: 15.06.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„Љубојна“, Вера Милошевска

Клучни зборови:
„Љубојна“ 2009 Вера Милошевска Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат