Наслов:

МАЛКУ ПАРИ ЗА ГОЛЕМИ МУЗИЧКИ ДЕЛА

реакции

Издадено на: 13.06.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Сони Петровски, Марко Коловски, СОКОМ

Клучни зборови:
2009 Марко Коловски СОКОМ Сони Петровски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат