Наслов:

СИМОН ТРПЧЕСКИ ДОБИ ОВАЦИИ ВО МАДРИД

Концертот на македонскиот пијанист со светско реноме Симон Трпчески

Објавено на: 08.06.2009
Автор: К.Р.
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
дела од Шопен, Менделсон, Дебиси, како и Шахов, Глишиќ, Шуплевски и Албениц, де Фаља и Сарасате
Учесници:
Симон Трпчески, Ѓорѓи Димчевски, Климент Тодороски,

Клучни зборови:
2009 К.Р.

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат