Наслов:

МАКЕДОНСКА ЗВУЧНА КРЕАТИВНОСТ

На македонската вечер на „Оф-фест“ настапија „Проект жлуст“ и „Љубојна“

Објавено на: 04.06.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„Проект жлуст“, „Љубојна“ , Вера Милошевска, Оливер Јосифовски, Бојан Петков, Благој Трајковски, Најдо Шакиров, Демир Шакиров, Џијан Емин, Иван Бејков, ,Гоце Стевковски, Владимир Поп Христов, Владимир Крстев, Здравко Ангелов, Михаил Јосифов,

Клучни зборови:
Владимир Крстев „Проект жлуст“ Здравко Ангелов 2009 Михаил Јосифов „Љубојна“ Вера Милошевска Бојан Петков Благој Трајковски Најдо Шакиров Тина Иванова Демир Шакиров Иван Бејков Џијан Емин Владимир Поп-Христов Гоце Стевковски Оливер Јосифовски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат