Наслов:

ТРАУРНА „ТРАВИЈАТА“

Кон операта „Травијата“ од Џузепе Верди - МОВ 2009; диригент Методи Матакиев - Бугарија; продукција Македонска опера и балет

Објавено на: 29.05.2009
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
МОБ, Методи Матакиев, Цветалина Василева, Ифрим Козмин, Нико Исаков,
Забелешка:
Кон операта „Травијата“ од Џузепе Верди - МОВ 2009; диригент Методи Матакиев - Бугарија; продукција Македонска опера и балет

Клучни зборови:
Нико Исаков Елени Новаковска МОБ 2009 Цветалина Василева Методи Матакиев Ифрим Козмин

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат