Наслов:

НЕКОМПАКТНО И НЕУБЕДЛИВО

Кон претставата „Набуко „ на МОВ 2009 од Верди, диригент Максимилијан Ценчиќ, Австрија

Објавено на: 27.05.2009
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
Вердиевата „Набуко“
Учесници:
МОБ, Максимилијан Ценчиќ, Ирена Кавкалеска, Марјан Николовски, Витомир Мароф, Рамаз Чиквиладзе, Силвија Сорина - Мунтеану,
Забелешка:
Кон претставата „Набуко „ на МОВ 2009 од Верди, диригент Максимилијан Ценчиќ, Австрија

Клучни зборови:
Максимилијан Ценчиќ Марјан Николовски Елени Новаковска МОБ 2009 Ирена Кавкалеска Витомир Мароф Рамаз Чиквиладзе Силвија Сорина - Мунтеану

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат