Наслов:

ГАЛУЗИН ПАК ЈА ВООДУШЕВИ ПУБЛИКАТА

Кон Гала-оперскиот концерт на Владимир Галузин, тенор, и Наталија Тимченко, сопран од Русија; диригент Енрико Довико (Италија / Германија

Издадено на: 21.05.2009
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
арии и дуети од Верди, Пучини и Чајковски,
Учесници:
МОБ, Владимир Галузин, Наталија Тимченко, Енрико Довико,
Забелешка:
Кон Гала-оперскиот концерт на Владимир Галузин, тенор, и Наталија Тимченко, сопран од Русија; диригент Енрико Довико (Италија / Германија

Клучни зборови:
2009 Владимир Галузин Елени Новаковска Енрико Довико МОБ Наталија Тимченко

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат