Наслов:

ОДЛИЧНИ ПЕЈАЧИ, НО ЛОШ ОРКЕСТАР

За Гала-оперскиот концерт со Владимир Галузин и Наталија Тимченко

Објавено на: 18.05.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
арии и дуети од опери на Верди, Пучини и Чајковски
Учесници:
МОБ, Мајски оперски вечери, Владимир Галузин, Наталија Тимченко,

Клучни зборови:
Наталија Тимченко Верди Чајковски Пучини Мајски оперски вечери Тина Иванова МОБ Владимир Галузин 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат