Наслов:

НЕМА ВИСТИНСКИ СПЕКТАКЛ СО СЛАБИ СОЛИСТИ

(Мајски оперски вечери 2009 - Свечено отворање - „Бал под маски“ - Џ.Верди

Објавено на: 12.05.2009
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Бал под маски“ - Џ.Верди
Учесници:
МОБ, Урош Лајовиц, Ѓорги Цуцковски, Весна Ѓиновска - Илкова, Горан Начевски, Софија Амели, Катерина Стојановска, Дејан Славов, Владимир Саздовски, Ристе Велков, Марјан Николовски, Дејан Стоев
Забелешка:
(Мајски оперски вечери 2009 - Свечено отворање - „Бал под маски“ - Џ.Верди

Клучни зборови:
Горан Начевски Катерина Стојановска 2009 Весна Ѓиновска-Илкова Ѓорги Цуцковски Урош Лајовиц Ристе Велков Марјан Николовски Дејан Славов Владимир Саздовски Софија Амели Елени Новаковска МОБ Дејан Стоев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат