Наслов:

ЛЕЖЕРЕН И РОМАНТИЧЕН СИМФОНИСКИ ЏЕЗ

Македонската филхармонија и џез-квартетот на Ангел Заберски

Издадено на: 09.05.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Македонската филхармонија, џез-квартетот на Ангел Заберски, Михаил Јосифов, Стојан Јанкулов, Димитар Шанов, Борјан Цанев,

Клучни зборови:
2009 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат