Наслов:

ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ДИМЕНЗИИ НА СОВРЕМЕНИОТ ТАНЦ

Кон гостувањето на танцовата компанија на Изток Ковач, „Ен Кнап“, од Словенија

Издадено на: 05.05.2009
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Кат Аут“ на Бојан Јаблановец и „Скај“ на Симона Сандрони
Учесници:
танцовакомпанија на Изток Ковач, „Ен Кнап“,

Клучни зборови:
2009 Емилија Џипунова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат