Наслов:

ФУРИОЗЕН НАСТАП НА „МАЈОВЦИ“ ПРЕД АВСТРИСКАТА ПУБЛИКА

Фолклорниот ансамбл од Дебар настапи на Градскиот фестивал во Виена

Објавено на: 30.04.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
„Мајовци“ од Дебар,

Клучни зборови:
Тина Иванова 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат