Наслов:

ВИСОКИТЕ УМЕТНИЧКИ ДОСТРЕЛИ НА ИРЕНА ВЕТЕРОВА

Примабалерината на „Hessisches Staatheater“ во Визбаден, ја доби наградата „Менада“ на „Танц фест“

Објавено на: 13.04.2009
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Ирена Ветерова

Клучни зборови:
2009 Емилија Џипунова Ирена Ветерова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат