Наслов:

ИМПРЕСИВЕН КОНЦЕРТ НА РОМСКАТА КРАЛИЦА

Есма Реџепова го крена на нозе „Сава центар“

Издадено на: 09.04.2009
Автор: Валентина Тодоровска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Ромале чавале“, „Чае шукарие“, „Мангава тут“, „Хари Мате Дике“, „Ибраим“, „Зошто си ме мајко родила“, „Сите девојчиња“,
Учесници:
Есма Реџепова

Клучни зборови:
2009 Валентина Тодоровска Сава центар

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат