Наслов:

ИГРА НА ЗВУКОТ И ТИШИНАТА

Со концертот на германскиот ансамбл „Арката Штутгарт“ се затворија 32. „Денови на македонска музика“

Издадено на: 30.03.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
дела од Гоце Коларовски, Михајло Трендафиловски, Малколм Фокс,Георг Нелдеке
Учесници:
„Арката Штутгарт“ , Патрик Штруб,

Клучни зборови:
„Арката Штутгарт“ 2009 Георг Нелдеке Гоце Коларовски Малколм Фокс Михајло Трендафиловски Патрик Штруб Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат