Наслов:

СЦЕНА-МУЗИКА

Македонска филхармонија, дела на Стојан Стојков, Гоце Коларовски и Сони Петровски; диригент Борјан Цанев; отворање на Деновите на македонската музика - 2009

Објавено на: 23.03.2009
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
дела на Стојан Стојков, Гоце Коларовски и Сони Петровски;
Учесници:
Македонска филхармонија, Борјан Цанев
Забелешка:
Македонска филхармонија, дела на Стојан Стојков, Гоце Коларовски и Сони Петровски; диригент Борјан Цанев; отворање на Деновите на македонската музика - 2009

Клучни зборови:
2009 Македонска филхармонија Стојан Стојков Гоце Коларовски Елени Новаковска Сони Петровски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат