Наслов:

ПОЧНУВА ИЗГРАДБАТА НА ФИЛХАРМОНИСКАТА САЛА

В среда ќе почне изградбата на новата концертна сала

Издадено на: 21.03.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2009 Концертна сала Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат