Наслов:

„ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА МУЗИКА“ ГО ЗАДРЖУВА ОСНОВНИОТ КОНЦЕПТ

најава на „Денови на македонска музика“

Објавено на: 18.03.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
ДММ, СОКОМ, Коловски,

Клучни зборови:
Тина Иванова СОКОМ 2009 Марко Коловски Денови на македонската музика

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат