Наслов:

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО МАКЕДОНСКИОТ МАЕСТРО!

„Ајрис тајмс“ за Симон Трпчески

Објавено на: 16.03.2009
Автор: (Ајрис тајмс)
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Симон Трпчески,

Клучни зборови:
Ајрис тајмс Симон Трпчески 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат