Наслов:

БЛЕСКАВИ КОНЦЕРТИ НА СИМОН ТРПЧЕСКИ СО ЛОНДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Нашиот уметник минатиот викенд настапи како солист во Лондон и во Брајтон

Објавено на: 09.03.2009
Автор: К.Р.
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Концерт број 1 за пијано и оркестар од Чајковски, „На Струга дуќан да имам”од Панде Шахов,
Учесници:
Симон Трпчески, Лондонската филхармонија, Луј Лангре

Клучни зборови:
2009 К.Р.

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат