Наслов:

ЗАБОРАВЕНАТА СОБА ВО НАШИОТ ДОМ

По концертот на групата „Баклава“,

Издадено на: 03.03.2009
Автор: Љубомир Костовски
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Твоите очи Лено“, „Јаворе“ и „Ој девојче“, „Севда“ и „Ѕвезда спуштена“
Учесници:
„Баклава“, Елена Христова (вокал), Дејан Сибиновски, Никола Николов, Владимир Мартиновски, Дејан Теодосиевски (чело), Ерхан Шукри (виолина) и Александар Стаматов (тамбура),

Клучни зборови:
„Баклава“ 2009 Александар Стаматов Владимир Мартиновски Дејан Сибиновски Дејан Теодосиевски) Елена Христова (вокал) Ерхан Шукри Љубомир Костовски Никола Николов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат