Наслов:

НАЈАВА НА ДММ 2009

со убави желби

Објавено на: 02.03.2009
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
Денови на македонската музика 2009

Клучни зборови:
Македонско радио 2009 Марко Коловски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат