Наслов:

АКО ПАТОТ Е ТРНЛИВ, УСПЕХОТ Е НА ДОФАТ

разговор со марјан нечак

Објавено на: 28.02.2009
Автор: Јасминка Павловска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Марјан Нечак

Клучни зборови:
Јасминка Павловска 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат