Наслов:

ОД ПРОСЕЧНО ДО ОДЛИЧНО

кон концертот на македонската филхармонија

Објавено на: 26.02.2009
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
С. Прокофјев: Балет „Ромео и Јулија“, 4-ти чин, П. И. Чајковски: Концерт за пијано и оркестар бр. 1
Учесници:
Македонска филхармонија, Дориан Вилсон, Александар Мелников,

Клучни зборови:
2009 Александар Мелников Дориан Вилсон Македонско радио - Радио Скопје Македонскa филхармонија Балет Ромео и Јулија Чајковски Прокофјев Концерт за пијано и оркестар бр. 1 Марко Коловски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат