Наслов:

МЛАД СОЛИСТ, ИНТЕРЕСНА ПРОГРАМА И ПРОВЕРЕН ДИРИГЕНТ

НА КОНЦЕРТОТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Објавено на: 19.02.2009
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
дела од Рихард Вагнер, Франц Лист, Паул Хиндемит
Учесници:
Македонска филхармонија, Хонг Жу, Стефан Лано

Клучни зборови:
Марко Коловски Македонско радио 2009 Стефан Лано Хонг Жу Франц Лист Македонска филхармонија Рихард Вагнер Паул Хиндемит

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат