Наслов:

ЗАДОЦНЕТ ОДГЛАС НА ЕДНА АВАНГАРДА

тема пред „Деновите на македонска музика“

Издадено на: 16.02.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Денови на македонската музика, СОКОМ, Марко Коловски, Ангелина Димовска

Клучни зборови:
2009 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат