Наслов:

КОНЦЕРТ ЗА ПАМЕТЕЊЕ ВО ИМЕ НА ВИНОТО И ЉУБОВТА

Калиопи го одржа својот голем солистички концерт

Објавено на: 16.02.2009
Автор: Ивона Саздовска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
„Црне руже“ од најновиот албум „Желим ти реќи“, „Зовем се“, „Грев“, „Пробуди ме“, „Бар да си ту“, „Ако денот ми е ноќ“, „Обои ме“, „Дали ме сакаш“, „Тоа сум јас“, „Дај да пијам“, „Најмила“, „За кого постојам“, „Не ми го земај времето“...
Учесници:
Калиопи

Клучни зборови:
Калиопи Ивона Саздовска 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат