Наслов:

ШЕСТ ДЕЦЕНИИ МАКЕДОНСКИ БАЛЕТ БЕЗ ДОМАШНО ДЕЛО

Нема да поставиме македонско балетско дело додека не ни се понуди нешто ново,

Објавено на: 12.02.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Киро Павлов, Емилија Џипунова, Јагода Сланева

Клучни зборови:
Тина Иванова 2009

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат