Наслов:

ЗДОДЕВНА ПРОГРАМА

концерт на Македонската филхармонија со Стефан Миленковиќ и Ивана Ристова

Издадено на: 31.01.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
Концертот за виолина, пијано и гудачки оркестар во д-мол, увертирата „Хебриди“ и Симфонијата бр. 4 од Феликс Менделсон,
Учесници:
Македонската филхармонија, тефан Миленковиќ, Ивана Ристова,

Клучни зборови:
2009 Ивана Ристова Македонската филхармонија тефан Миленковиќ Тина Иванова Феликс Менделсон

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат