Наслов:

ЧУДЕН ЏЕЗ ОД ОПЕРСКИТЕ ГРЛА НА ВАСИЛИЧАРСКИОТ КОНЦЕРТ НА МОБ

гала-концерт во Македонската опера и балет

Издадено на: 14.01.2009
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Македонската опера и балет, „Тумбао салса бенд“, Саша Николовски-Ѓумар Игор Дурловски, Сандра Митровска, Ѓорѓи Цуцковски, Калиопи Букле, Лидија Кочовска, Зафир Хаџиманов, Драган Мијалковски, Андријана Јаневска, Марија Димитриевиќ, Максим Хожиќ

Клучни зборови:
„Тумбао салса бенд“ 2009 Андријана Јаневска Драган Мијалковски Ѓорѓи Цуцковски Зафир Хаџиманов Калиопи Букле Лидија Кочовска Македонската Опера и Балет Максим Хожиќ Марија Димитриевиќ Сандра Митровска Саша Николовски-Ѓумар Игор Дурловски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат