Наслов:

СОРАБОТКАТА СО АШКЕНАЗИ МИ ОТВОРИ НОВИ ВИДИЦИ

ИНТЕРВЈУ- Симон Трпчески

Објавено на: 22.12.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Симон Трпчески

Клучни зборови:
Симон Трпческ Тина Иванова 2008

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат