Наслов:

ВТЕМЕЛУВАЧ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКОЛОГИЈА

Кон 80-годишнината од раѓањето на Драгослав Ортаков

Издадено на: 13.12.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Драгослав Ортаков

Клучни зборови:
2008 Драгослав Ортаков Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат