Наслов:

„ЛЕБ И СОЛ“ Е АЛКА ВО СИНЏИРОТ НА МАКЕДОНСКАТА ЕГЗОТИКА

успеавме да ја продолжиме приказната на вистинскиот начин

Издадено на: 06.12.2008
Автор: Јасминка Павловска
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Леб и сол

Клучни зборови:
2008 Јасминка Павловска Леб и сол

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат