Наслов:

„КАРМЕН“ СО БЛЕДА КОРЕОГРАФСКА ВИЗУРА

Кон балетската претстава „Кармен“,

Издадено на: 03.12.2008
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Програма:
балетската претстава „Кармен“
Учесници:
Македонската опера и балет, Џан Арслан, Билјана Пашариковска, Искра Шукарова, Александра Мијалкова, Бобан Ковачевски, Дмитро Чеботар, Ивана Коцевска, Наташа Николова, Зоран Костовски, Гизем Бетил

Клучни зборови:
2008 Александра Мијалкова Билјана Пашариковска Бобан Ковачевски Гизем Бетил Дмитро Чеботар Емилија Џипунова Зоран Костовски Ивана Коцевска Искра Шукарова Македонската Опера и Балет Наташа Николова Џан Арслан

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат