Наслов:

ЗДОДЕВНА И МОНОТОНА ПРЕТСТАВА

Кон оперската едночинка „Плаштот“ од Џакомо Пучини, во режија на Цветан Стојановски и во продукција на МОБ

Објавено на: 01.12.2008
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Плаштот“ од Џакомо Пучини
Учесници:
МОБ, Цветан Стојановски, Саша Николовски-Ѓумар, Павлина Новакова-Георгиев, Нико Исаков, Ѓорги Цуцковски, Бранислав Поп Георгиевски, Марика Поповиќ, Дејан Стоев), Дејан Прошев, Катерина Стојановска
Забелешка:
Кон оперската едночинка „Плаштот“ од Џакомо Пучини, во режија на Цветан Стојановски и во продукција на МОБ

Клучни зборови:
Марика Поповиќ Катерина Стојановска 2008 Павлина Новакова - Георгиев Ѓорги Цуцковски Цветан Стојановски Дејан Прошев Саша Николовски-Ѓумар Бранислав Поп Георгиевски Нико Исаков Елени Новаковска МОБ Дејан Стоев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат