Наслов:

ДОСАДНА ПРЕМИЕРА

Кон операта „Плаштот“ на Пучини на сцената во Македонската опера

Објавено на: 01.12.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
операта „Плаштот“ на Пучини
Учесници:
Македонска опера и балет, Цветан Стојановски, Павлина Новакова-Георгие, Ѓорѓи Цуцковски, Нико Исаков,

Клучни зборови:
Пучини Цветан Стојановски Нико Исаков Тина Иванова 2008 Македонска опера и балет Павлина Новакова-Георгие Ѓорѓи Цуцковски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат