Наслов:

ОРГУЛИТЕ ПРИСТИГНАА ВО СКОПЈЕ

Кралицата на инструментите ќе биде сместена во Католичката црква

Издадено на: 28.11.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16


Клучни зборови:
2008 Оргули Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат