Наслов:

БЕШЕ ПРИВИЛЕГИЈА ДА СЕ БИДЕ НА „РЕЗИДЕНТС“

промоција на проектот „Бани Бој“

Издадено на: 19.11.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
„Резидентс“

Клучни зборови:
„Резидентс“ „Таксират“ 2008 Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат