Наслов:

СТОЈЧЕ ТОШЕВСКИ

ПОСЛЕДЕН ЗБОР

Издадено на: 18.11.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Последен збор– Стојче Тошевски

Клучни зборови:
2008 Стојче Тошевски Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат