Наслов:

АПЛАУЗИ ЗА ЕМОТИВНАТА ИВЕДБА НА АНА КОНДРАТЕНКО

ОТВОРЕНИ ЕСЕНСКИТЕ МУЗИЧКИ СВЕЧЕНОСТИ

Објавено на: 08.11.2008
Автор: Јулијана Жабева Папазова
Периодика: Дневник
Број: 3814 | Страна: 36

Програма:
Симфонија• та бр.35 во Де-дур, наречена Хафнер од Моцарт, концерт за виолина и оркестар во Де- дур, оп.35 од П. И. Чајковски, „Просветление“ од Стојков
Учесници:
Македонска филхамронија, Ана Кондратенко, Борјан Цанев

Клучни зборови:
Дневник Борјан Цанев. Моцарт П. И. Чајковски Стојков Македонска филхамронија 2008 Ана Кондратенко Јулијана Жабева Папазова

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат