Наслов:

ПРОСЕЧНА, НО ЕНЕРГИЧНА ПРЕТСТАВА

Кон операта „Кармен“ од Жорж Бизе, диригент Доријан Вилсон, Германија,

Објавено на: 03.11.2008
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Вест
Страна: 11

Програма:
„Кармен“ од Жорж Бизе
Учесници:
МОБ, Доријан Вилсон, Софи Понџиклис, Хуан Лиу, Кристина Палија, Јонус Паску, Гордана Коларова - Кекеновска, Олгица Милевска
Забелешка:
Кон операта „Кармен“ од Жорж Бизе, диригент Доријан Вилсон, Германија,

Клучни зборови:
МОБ 2008 Доријан Вилсон Софи Понџиклис Хуан Лиу Кристина Палија Јонус Паску Гордана Коларова - Кекеновска Олгица Милевска Елени Новаковска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат