Наслов:

ИНТЕРЕСНА ЗАВРШНИЦА НА 27. „СКОПСКИ-ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ“

францускиот тапанар Ману Каче во Скопје го промовираше својот најнов албум „Плејграунд“

Издадено на: 24.10.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
Ману Каче, Хенри Тредгил,

Клучни зборови:
2008 Ману Каче Скопски џез фестивал Тина Иванова Хенри Тредгил

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат