Наслов:

ВЕЧЕР НА МУЗИЧКИ ПРЕДИЗВИЦИ

Претпоследната вечер на „Скопскиот џез-фестивал“,

Објавено на: 22.10.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Рон Картер, Џошуа Редман,

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал Тина Иванова 2008 Рон Картер Џошуа Редман

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат