Наслов:

СОДРЖАЕН МУЗИЧКИ ГОВОР, ДОЛОВЕН СО ПИЈАНО

Кон концертот на младиот пијанист Емил Рибарски на „Интерфест 2008“

Издадено на: 21.10.2008
Автор: Васка Наумова-Томовска
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Програма:
„Слики од изложба“ на М.П.Мусоргски, Скарлати (сонатите во Це-дур и Е-дур),
Учесници:
Емил Рибарски

Клучни зборови:
„Интерфест 2008“ 2008 Васка Наумова-Томовска М.П.Мусоргски Скарлати

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат