Наслов:

ЦРВЕНИОТ КИЛИМ НА „СКОПСКИОТ ЏЕЗ“

почна 27. „Скопски џез-фестивал“

Издадено на: 20.10.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Раби Абу Калил, Македонската филхармонија, Мишел Годар, Jarrod Cagwin, триото „Бендвегон“, Марсио Фарако, Баден Пауел, вокално трио „Есперанца“, Маркос Вале, Ванда Са

Клучни зборови:
2008 Jarrod Cagwin Баден Пауел Ванда Са вокално трио „Есперанца“ Македонската филхармонија Маркос Вале Марсио Фарако Мишел Годар Раби Абу Калил Тина Иванова триото „Бендвегон“

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат