Наслов:

САКАМ ДА ЈА ИМАМ СЛОБОДАТА НА РАЗМИСЛУВАЊЕ

разговор со Весна Гиновска-Илкова

Издадено на: 13.10.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 16

Учесници:
Весна Гиновска-Илкова

Клучни зборови:
2008 Весна Гиновска-Илкова Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат