Наслов:

АРИИ ОД ЖЕЛЕЗНИОТ СВЕТСКИ ОПЕРСКИ РЕПЕРТОАР

На Интерсфест 2008

Издадено на: 07.10.2008
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Вечер
Број: 13920 | Страна: 19

Програма:
Арии од светскиот оперски репертоар.
Учесници:
Сабрина Вианело, Тамара Марковиќ, Михајло Арсенски, Игор Дурловски, Марија Вршкова

Клучни зборови:
2008 Арија Игор Дурловски Интерфест Костадин Костадиновски Марија Вршкова Михајло Арсенски опера Сабрина Вианело Тамара Марковиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат