Наслов:

КОМПОЗИТОРИТЕ ТВОРАТ, НО НИКОЈ НЕ ГИ ЕСАПИ

СОКОМ реагира

Издадено на: 20.09.2008
Автор: Тина Иванова
Периодика: Утрински весник
Страна: 17

Учесници:
СОКОМ, Македонска филхармонија. Маја Чаначевиќ

Клучни зборови:
2008 Македонска филхармонија. Маја Чаначевиќ СОКОМ Стојан Стојков Тина Иванова

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат